POTPUNO DRUGAČIJA

Ottolenghi najavio novu kuharicu, izašla je iz njegove testne kuhinje i zvuči obećavajuće

 @ottolenghi Instagram/
Jedan od najpopularnijih domaćih chefova na društvenim mrežama je najavio svoju novu, potpuno drugačiju kuharicu

Kuharice Yotama Ottolenghija svojevrsna su biblija za ljubitelja lika i djela poznatog chefa i autora. Do sada ih je izdao već osam, od čega je posljednja, "Flavour", izašla tek prije nešto manje od godinu dana. No, baš kao što se i iz njegovih jela može iščitati, ovaj veliki kreativac očito nikada ne prestaje stvarati pa je tako ovih dana na svojim društvenim mrežama najavio svoju najnoviju kuharicu.

image
Www.penguin.co.uk/

Kuharica nosi naziv "Test Kitchen: Shelf Love" i zapravo je zbirka recepata nastalih u kuhinji u kojoj poznati chef, zajedno sa svojim timom i glavnom cheficom tima Noor Murad, testira recepte za poslastice koje se zatim mogu kupiti u njegovim prodavaonicama ili pronaći u kuharicama. Cijeli koncept kuharice bazira se na činjenici da živimo u vremenu kada je važno znati se prilagoditi situaciji pa bi upravo ova kuharica trebala biti dobra smjernica kako od onog što imamo kod kuće pripremiti kvalitetne obroke s malim zaokretom, baš kao što to radi i sam chef Ottolenghi.

U opisu kuharice stoji i kako je stvorena za one koji jednostavnim jelima vole dodati efekt iznenađenja, ali i kako je zamišljena kao bilježnica po kojoj se može pisati, dodavati i oduzimati te je, na kraju, učiniti još posebnijom. Kuharica je dostupna za prednarudžbu putem Amazona i Book Depositoryja. Dobra vijest je i kako je, u sklopu najave prvog izdanja, najavljeno i drugo izdanje pod nazivom "Test Kitchen: Stock It Up" koje bi se na virtualnim policama trebalo naći krajem iduće godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 11:55