Marko Alilović je otvorio bistro Lulu koji Osijeku donosi koncept azijskog fusion bistroa, a nalazi se u Sunčanoj ulici. Marko Alilović je iskusan chef s dugogodišnjim stažem u hrvatskim, ali i inozemnim restoranima. Školovao se u Londonu na institutu Le Cordon Bleu, a od najvažnijih angažmana pamtimo onaj u paškom Boškincu i zagrebačkom Timeu.
Isustvo u paškom Boškincu bilo je izuzetno važno za Alilovića jer je ondje po prvi put dobio odriješene ruke i slobodu kreiranja, Borisa Šuljića ističe kao najvažnijeg mentora. Nakon Boškinca vodio je kuhinju zagrebačkog restorana Time Davora Bienenfelda i to vrlo uspješno.
Alilović je rodom iz Osijeka i konačno se odlučio za povratak u rodni grad. Iako je bistro Lulu tek nedavno otvoren, gosti hvale tuna poke i ramen što ne čudi budući da je Alilović kompetentan kuhar. Gastronomski jako uspavanoj Slavoniji baš je trebao povratak iskusnijeg kuhara.