Prva nedjelja u ožujku je stigla, a to znači i da vas na kioscima ponovno čeka novi broj magazina Dobra hrana s najslasnijim pričama koje smo skupljali proteklih mjesec dana. Za početak, otkrili smo kako se pod Sljemenom skriva mjesto gdje se se svakodnevno može kupiti svježa pastrva, a potom od rajske ribe skuhali ista takva jela. Obišli smo i četiri male pivovare u Zagrebu, saznali sve o dva nezaboravna tjedna edukacije hrvatskih chefova u Španjolskoj, a onda se zaputili u Zadar gdje nam je mladi Josip Tadić otkrio tajnu svojih nevjerojatnih slastica.
Obišli smo i šest novih restorana pa u recenzijama opisali iskustva iz zagrebačkog Dežman bara i Tekke, zadarskog restorana Maguro, zatim konobe Stari Malin, konobe-pizzerije 2. Peron te bistro Zrna. Za novi broj Dobre hrane Slavica Šagolj nam je skuhala čak šest jela iz samo jedne omiljene tave, dok je Saša Špiranec napravio pregled 30 vina vrijednih investicije iz arhiva vinara i kolekcionara.
Sve što sada preostaje jest zaputiti se do najbližeg kioska već danas, u nedjelju 6. ožujka, pa uživati u novoj porciji priča iz novog broja magazina Dobra hrana.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....