NOVO MJESTO

Noel otvorio pekarnicu, po prihvatljivim cijenama nude kruh, pizzu, slastice i svoju kombuchu

 Privatna Arhiva/
Cijene sourdough kruha kreću se od 12 do 20-ak kuna, a nude i pizzu, čokoladne muffine, kekse, babku i različite napitke

Danas je i službeno otvorena Noel Bread&Deli pekarnica, nalazi se ulaz do samog restorana, na adresi Dukljaninova 1a, na mjestu gdje se ranije nalazio Noelov deli. Ponuda je zbilja šarolika, a cijene iznenađujuće prihvatljive s obzirom na to da je u pitanju pekarnica i shop jedinog zagrebačkog restorana s Michelinovom zvjezdicom.

image
Privatna Arhiva/

U novootvorenu pekarnicu stigli smo negdje oko 15 sati popodne, kada su gotovo svi proizvodi bili već napola rasprodani, a za oko nam je posebno zapelo nekoliko vrsta kruha, pizza, mliječna peciva, pinca te različite slastice smještene na pultu. Kupili smo baguette koji prodaju po 10 kuna i okusom iznimno bogat, zasitan čokoladni muffin koji će vas ovdje koštati 14 kuna. Uočili smo i kako drže babku s cimetom i bademom komad koje košta 15 kuna, dok se cijene sourdough kruha uglavnom kreću oko 20-ak kuna, a za pola kilograma focaccie morat ćete izdvojiti 14 kuna.

image
Privatna Arhiva/
image
Privatna Arhiva/

Ljubazno osoblje objasnilo nam je kako su svi krušni proizvodi dobiveni od kiselog tijesta i kako su u pitanju proizvodi koje proizvode u Noelu te ih i koriste u samom restoranu. Predstavili su nam i liniju napitaka koje ovdje također možete kupiti. Noel Bread&Deli tako prodaje domaću kombuchu koja će vas koštati 10 kuna, a između ostalog, nude i cold brew kavu te matcha napitak.

image
Privatna Arhiva/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 00:45