KAKVA PRILIKA!

Njegovim čokoladnim bombonima ne možemo se prestati diviti, a sada organizira i radionicu

 Marko Miscevic/Cropix/Cropix
Dražen Zeljković na društvenim mrežama objavio je kako su prijave za radionicu čokoladnih bombona otvorene...

"Mi znamo zašto volite lipanj – zato što je krajnje vrijeme za korištenje starog godišnjeg. Iz samo vama znanog razloga odlučili ste ostati u Zagrebu. Nakon što očistite terasu, oslobodite police u garaži, napokon zamijenite gume na autu slijedi mala poslastica - radionica čokolade u Miele Experience Centru", najavio je ovih dana Dražen Zeljković koji stoji iza brenda čokoladnih bombona Chozen.

image
Marko Miscevic/Cropix/Cropix

Svakome tko njegove majstorije prati na društvenim mrežama i onima koji su isprobali njegove čokoladne bombone, bit će jasno kako je ovo prilika koju, ako volite čokoladu i pripremu delikatnih slastica, ne želite propustiti. Radionica Dražena Zeljkovića, kako je objasnio, sastoji se od teoretskog i praktičnog dijela, a bez obzira na iskustvo u kuhinji, Dražen će polaznike naučiti baš sve o procesu rada s čokoladom. Kako navodi, na radionici će se učiti i o sastavu čokolade, pravilnom temperiranju i izradi punjenja za čokoladne bombone. Nakon toga, polaznici će imati priliku napraviti vlastite punjene bombone te isprobati tradicionalno ručno rađene praline i slične poslastice.

Radionica će trajati od 10 do 16 sati, cijena je 1100 kn, a održat će se u Miele Experience centru. Broj mjesta na radionici je ograničen. Sve detalje možete pronaći ovdje.

ŠTO JE CHOZEN I TKO JE DRAŽEN ZELJKOVIĆ?

O Draženu Zeljkoviću pisali smo prije dvije godine, kada su njegovi čokoladni bomboni postali veliki hit na društvenim mrežama. Otkrio nam je tada kako su njegovi počeci bili prilično neočekivani te kako je sve krenulo tako da je za sebe počeo kupovati belgijsku čokoladu s manje šećera. U jednom trenutku shvatio je kako bi od skupljene hrpe čokolade nešto mogao i napraviti, kupio kalupe za izradu čokoladnih bombona i počeo eksperimentirati. Danas je njegov Chozen jedan od najpoznatijih brendova čokoladnih bombona u zemlji, a nedavno nam se pohvalio i važnim priznanjem na najvećem svjetskom natjecanju majstora čokolade. Iz Atene, gdje je natjecanje održano, naime, vratio se s nagradom za najbolji veganski snack i drugim mjestom nacionalne selekcije Southeast Europe. Više pročitajte ovdje, a cijelu priču o brendu Chozen OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 15:09