Ovog tjedna odlučili smo zasukati rukave i baciti se na kuhanje najslasnijih jela priprema kojih ne oduzima previše vremena i savršena su za brzi ručak usred tjedna. Na našem meniju tako se našlo gusto varivo od bijelog graha i povrća koje zasigurno već imate u svom hladnjaku, kremasta zapečena pileća prsa sa špinatom i sušenim rajčicama, a posebno nas vesele i punjeni pa zapečeni krumpiri s gljivama i sirom. Jer, zna se, krumpir je baš uvijek dobar odabir. U četvrtak smo se odlučili pozabaviti pripremom jednostavne salate s batatom, kvinojom i pečenim jajima, dok smo petak ostavili za prhku pitu s lukom i srdelama koju jednostavno morate isprobati. Prhko tijesto otopit će se u ustima, a i jednom zauvijek uvjerit ćete se u fantastičnu kombinaciju luka i srdela. Na kraju tjedna čekaju vas pak okusima raskošni, pomalo egzotični ražnjići od svinjetine i, naš apsolutni favorit tjedna, mekane pileće okruglice s tjesteninom i gljivama. Na kraju, prepuštamo vas proučavanju recepata i želimo dobar tek.
PONEDJELJAK
UTORAK
ZAPEČENA PILEĆA PRSA SA ŠPINATOM I SUŠENIM RAJČICAMA
SRIJEDA
ZAPEČENI PUNJENI KRUMPIR S GLJIVAMA I SIROM
ČETVRTAK
SALATA S BATATOM, KVINOJOM I PEČENIM JAJIMA
PETAK
SUBOTA
NEDJELJA
PILEĆE OKRUGLICE S TJESTENINOM I GLJIVAMA
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....