Kroz godine smo u svom elektroničkom poštanskom sandučiću skupili svakakve vrste newslettera, od onih poznatih brendova odjeće, preko onih koje pišu i šalju stručnjaci na različitim područjima, ali i onih, nama uvjerljivo najdražih, koji imaju veze s hranom. Obožavamo tako primati newsletter Ana-Marije Bujić, poznate kreatorice sadržaja i vlasnice dubrovačkog restorana Pantarul, jedan od favorita nam je i Carolina Gellen sa svojim odličnim receptima, a kada se zaželimo ozbiljnijeg štiva, među omiljene gastro priče ubrajamo i one Alicije Kennedy, koja hrani pristupa na potpuno drugačiji način i koja se u svakom pismu bavi novom temom. No, među najpraktičnije newslettere koji nas redovito inspiriraju svakako ubrajamo onaj chefa i autora brojnih kuharica Yotama Ottolenghija, u kojem se nerijetko nalaze sjajni tematski i svakodnevni recepti.
Nedavno smo tako u svoj elektronički poštanski sandučić dobili malu PDF knjižicu sa sjajnim jesenskim receptima među kojima se nalaze i oni za palačinke s curryjem, hrskavi krumpir i tjesteninu sa slanutkom koje jedva čekamo testirati, a nešto nakon toga i nekoliko odličnih recepata za jaja među kojima, ako ćemo biti iskreni, nismo mogli odlučiti koji nam je bolji.
Samo neke od tema Ottolenghijevih newslettera su i jednostavni recepti za svaki dan, ideje za piknik, jela s feta sirom, slanutkom ili patlidžanom. Malo je reći da svaki newsletter ovog slavnog chefa jedva dočekamo i u svoju malu knjižicu s idejama jedan za drugim upisujemo recepte koje moramo isprobati. Na ovaj newsletter možete se prijaviti putem obrasca na službenoj stranici, a mi vam, čisto da vam pokažemo što sve možete očekivati, ostavljamo i dva recepta velikog chefa Yotama Ottolenghija kojima se i sami volimo vratiti. Također, svakako preporučujemo da zapratite i YouTube kanal Ottolenghi Test Kitchen.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....