U suradnji s Družbom Pivčeva Kala, u subotu će se u zagrebačkom Nautic Clubu Pojoda, u Praškoj 8, za večeru posluživati specijaliteti neretvanske kuhinje. Družba Pivčeva Kala udruga je građana iz Opuzena kojoj je svrha i cilj promicati kulturnu i gastronomsku baštinu opuzenskog/neretvanskog kraja, pa su među ostalim i organizatori Neretvanske brudetijade.
Predstavnici udruge kuhat će zajedno s Pojodinim chefom Christianom Misiračom, a na jelovniku će se naći tradicionalna jela poput brudeta od jegulja i žaba, koje je i uvršteno u nematerijalnu kulturnu baštinu neretvanskoga kraja, zatim jegulje sa žara, jegulje s raštikom, dimljene jegulje s ukiseljenim rotkvicama. Desert: kocke od tamne čokolade, maka i mandarine.
Večera počinje u 18 sati, a cijena po osobi je 50 eura. Kako je broj gostiju ograničen, nužna je rezervacija, a možete je napraviti pozivom na jedan od ovih brojeva: 01 211 9600 ili 091 211 9600
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....