Nekadašnji chef popularnog zagrebačkog restorana Brokenships, Matija Jagić, na svojim je društvenim mrežama objavio recept za jednostavne ljetne tortilje. Za jelo po receptu ovog mladog, talentiranog chefa neće vam trebati baš nikakvi posebni sastojci i sve ih vjerojatno već imate kod kuće. Pripremite tek piletinu, luk i papriku, tortilje, salatu i koju žlicu vrhnja. Recept je iznimno jednostavan i stvoren je za druženja s ekipom, a iskoristiti ga možete i kada tražite ideju za brzi ručak usred tjedna. Postupak pripreme u nastavku prenosimo u cijelosti, a pronaći ga možete i na Matijinom Facebook i Instagram profilu.
Matija Jagić je prije Brokenshipsa, gdje je goste oduševljavao tradicionalnim jelima upakiranim u posve drugačiju formu, jedno od kojih je i prepoznatljivi krumpir sa svinjskom masti, radio i u šibenskom Pelegriniju, slovenskoj Hiši Franko te u norveškom restoranu Maaemo. Nakon Brokenshipsa radio je u restoranu Bolfan, a potom je i kuhao na jahtama.
.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....