Prvo su prije godinu dana otvorili prvu poslovnicu u zagrebačkoj Vlaškoj ulici, zatim su krajem veljače otvorili još jednu u Središću, na adresi Stonska 1a, a ovih je dana otvorena i The Meat mesnica na zagrebačkom Britancu, točnije na adresi Britanski trg 8. Riječ je o butik mesnicama vlasnika Denisa Matijevića gdje se nude svježi i odležani komadi mesa slavonske tvrtke Mesoprerada, suhomesnati proizvodi i prerađevine (nude kulen, zatim slaninu, čvarke i kobasice), ali i velik izbor premium proizvoda domaćih i stranih proizvođača. U The Meat tako od sada na čak tri lokacije možete kupiti i, primjerice, sve što vam treba za dobar ručak ili večeru - od mesa do vina i piva, maslinova ulja, mikseva začina, ajvara, domaćih mlinaca i tjestenine.
Posebno se ponose i odležanim komadima mesa od simentalskih goveda te mariniranim komadima pripremljenim po posebnim recepturama, a sa svojim kupcima rado podijele i savjete za pripremu. Pa, u slučaju da planirate kakvu posebnu prigodu i u potrazi ste za ozbiljnijim komadima mesa, ali niste sigurni u pripremu, ovdje ćete pronaći sve informacije na jednom mjestu. Za njihove recepture inače je zaslužan Nenad Komes.
Otvorenje The Meat mesnice na Britancu Matijević je najavio već početkom godine. Rekao je tada kako u nadolazećim mjesecima planira otvoriti još tri poslovnice te kako su, budući da je nedavno ušao u vlasničku strukturu brenda Fisherija, u planu i projekti koji spajaju ta dva, među zagrebačkom publikom prilično popularna brenda. Još uvijek nije poznato gdje će se nalaziti treća najavljena mesnica.
Radno vrijeme mesnice na Britancu je od 7 do 20 sati. Cijelu priču o The Meat mesnici pročitajte ovdje.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....