Je li moguće!?

Najveći lanac brze hrane na svijetu nakon pola stoljeća mijenja recepturu za neke od najpopularnijih burgera

 Pexels
Noviteti se odnose na Big Mac, Cheeseburgere i "Quarter pounder"

Kako pišu strani mediji, najveći lanac brze hrane na svijetu uvodi promjene u način pripreme burgera u McDonald’s restoranima. The Sun tako piše kako su to prve veće promjene nakon više desetljeća pripreme hamburgera na isti način. Kako su naveli, promjene će se odnositi na klasike i najprodavanija jela na jelovnicima McDonald‘sa, kao što su Big Mac i cheeseburger, a nakon što su već provedene u restoranima ovog lanca u Sjedinjenim Američkim Državama i u Australiji, sada će biti uvedene i u svih 1450 britanskih i irskih restorana.

Thomas O’Neill, jedan od rukovoditelja McDonald‘s u Velikoj Britaniji i Irskoj, rekao je za The Sun da će ove promjene učiniti da McDonald‘sove hamburgere iskusimo "na višoj razini".

image

Promjene u McDonald‘su

Unsplash/

"Stvarno je uzbudljivo uvoditi ove promjene u sve naše restorane, pogotovo po prvi put u 50 godina", izjavio je O’Neill, dok je Gareth Pearson, direktor ovog fast food lanca za UK i Irsku, izjavio da su ovim potezom otkrili kako mala poboljšanja čine značajnu razliku u okusu njihovih poznatih proizvoda.

No, o čemu je zapravo riječ? Kad u McDonald‘su govore o promjenama, radi se o izmijenjenom procesu pečenja, odnosno dodavanje luka na vrh pljeskavica za vrijeme pečenja, a sve kako bi se postigao bolji okus i dodatna boja.

image
Pexels

Promjene na McDonald‘sovim klasičnim hamburgerima od govedine, između ostalog, uključuju jače pečenje na roštilju što rezultira sočnijim okusom mesa, ali i dodatno rastopljenim sirom. Uz to, u burgere će se dodavati svježa salata direktno iz hladnjaka kako bi bila hrskavija, a uvedena su i nova peciva, recepture u stilu brioša, te svježe prepečena.

Sve ovo odnosi se na Big Mac, "Quarter pounder" te Cheeseburgere, a kada će novosti biti uvedene i u naše restorane ovog lanca, još nije poznato, baš kao ni reakcije kupaca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 20:25