Otkako je otvorio Chozen, Dražen Zeljković, entuzijast i zaljubljenik u sve čokoladno, svojim ručno rađenim čokoladnim bombonima plijeni pažnju na gastro sceni. A sve je krenulo njegovim istraživanjem čokolade, prije svega belgijske. Vrlo brzo nakon toga, Dražen se odlučio na zaokret u karijeri. Otvorio je Chozen te se odlučio obrazovati pohađajući masterclassove iskusnih chefova i čokolatijera u Njemačkoj i Francuskoj, među kojima je i Ramon Morató, španjolski čokolatijer poznat pod nadimkom “bog čokolade”.
Da radi dobar posao, potvrdio je i prošle godine kada se s natjecanja World Chocolate Masters, najvećem svjetskom natjecanju majstora čokolade, održanom u Ateni vratio s nagradom za najbolju vegansku slastica. Dalo mu je to "vjetar u leđa" da ode i korak dalje. Stoga danas Dražen slavodobitno najavljuje otvaranje CHOZEN 2.0 lokacije.
"Kažu da se na dijetu ide ponedjeljkom isto kao što se i velike vijesti dijele baš tada. Mi ćemo suprotno. Ljeto pred nama razdoblje je velike, dugo očekivane promjene", stoji na njegovom službenom Instagram profilu.
CHOZEN 2.0, prema Draženovim riječima, od jeseni će proizvoditi na novoj atraktivnoj lokaciji, uručivati vam proizvode u šarmantnom, mirišljavom shopu te kreirati novo i jednako slasno.
Veliku priču o Draženu i izradi čokoladnih bombona možete pročitati ovdje.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....