Baš mediteranski

Nadomak Splita otvoren je Tramonto bar, mjesto na kojem nije teško maštati o vječnom ljetu

 John Pavlish
Tko još ne voli uživati u baru uz more s pogledom na pučinu!?

Kako vrućine rastu i ljeto dolazi do izražaja u svom punom sjaju, počinjemo razmišljati o mjestima na kojima bismo voljeli provesti vruće dane i prozračne noći, s prijateljima, našim voljenima, pa čak i sami. Barovi uz more savršeno su mjesto za odmak od užurbanog života, uživanje u pogledu na plavo more, uz koktel ili sladoled.

image
John Pavlish
image
John Pavlish
image
John Pavlish

Upravo takvo mjesto je i nedavno preuređen Tramonto bar Le Meridien Lav resorta nadomak Splita. Smješten na šetnici marine, Tramonto bar nudi slatke okuse ljeta u njegovim karakterističnim i opuštajućim bojama. Bilo da ste u potrazi za osvježenjem, mjestom za proslaviti važan trenutak, ili jednostavno želite uživati u lijenom poslijepodnevu - domaći gelato i probrani kokteli savršen su spoj uz svaku priliku.

image
John Pavlish
image
John Pavlish

Le Meridienovi ljetni programi Au Soleil i Le Scoop, koji odaju počast francuskom nasljeđu brenda - Azurnoj obali i Mediteranu s polovice prošlog stoljeća, inspirirali su ambijent Tramonto bara, a nit vodilja kod preuređenja ideja je o vječnom ljetu gdje dobre vibracije i savršeno rashlađen rosé ne prestaju teći.

image
John Pavlish
image
John Pavlish
image
John Pavlish

U suradnji s jednim od najpoznatijih provansalskih roséa, onog francuskog brenda Whispering Angel napravljenog od najkvalitetnijeg grožđa iz regije Côtes de Provence, nastao je i sorbet koji bi mogao mnogima postati omiljena utjeha na vrućem suncu.

image
John Pavlish
image
John Pavlish

Na ovakvom mjestu nije teško uzeti si trenutak za uživanje u bojama, mirisima i okusima Mediterana, druženje s dragim ljudima i maštanje o vječnom ljetu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 23:49