Uskoro na novoj lokaciji

Mnogima omiljeno zagrebačko mjesto za dobre burgere seli na novu adresu

Nakon gotovo deset godina postojanja Burgeraj okreće novu stranicu, barem kad je u pitanju lokacija njihovog burger bara

Za nekoliko dana omiljeni burger više nećete moći naći i naručiti u Preradovićevoj na kućnom broju 13, već na novoj adresi. Naime, kako su objavili na njihovom službenom Instagram profilu, Burgeraj uskoro seli u Vlašku na kućni broj 35.

Kako su dali naslutiti iz te iste objave, moguća su i još neka iznenađenja, no do otvorenja lokala na novoj lokaciji morat ćemo se strpjeti. Inače, Burgeraj je mnogim Zagrepčanima sinonim za dobar burger, i to već gotovo deset godina, no isto tako to je i tema oko koje su se nerijetko "lomila koplja".

Podsjetimo, sočni, slasni burgeri koji se tope u ustima u kombinaciji s ručno rezanim okruglim krumpirićima najveći su favorit s ovog mjesta. Ako nas pitate, najčešće se okrećemo njihovom klasičnom Hambiju, ali dobra opcija uvijek je i Bacon Cheese. Nude još i odličan Onion Jam s džemom od luka, acetom balsamicom i medom, Pepper Jam s domaćom salsom od slatkih i ljutih papričica te zasitni Tamari mushroom s tamari soja umakom i shiitake gljivama. Jedini nedostatak je veličina njihovih klasika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 00:39