BLIŽE CENTRU

Mnogima omiljeni azijski restoran u Zagrebu uskoro se otvara na još jednoj adresi

Nova lokacija zagrebačkog Tori Streetfooda chefa Vida Nikolića razveselit će sve stanovnike šireg centra

Dobre vijesti za sve ljubitelje azijske kuhinje i jela poznatog hrvatskog chefa Vida Nikolića: ovog je vikenda na društvenim mrežama Tori Streetfooda osvanula najava nove, dodatne lokacije popularnog restorana zbog kojeg je do sada bilo potrebno potegnuti sve do Španskog.

Obožavatelji gyoza, bao bunsa, pokea, ramena, katsu piletine i sličnih slasnih jela sada će doći na svoje jer tko poželi uživati u njihovim specijalitetima, uskoro će to moći učiniti i na zagrebačkom Trnju, nedaleko Fakulteta elektrotehnike i računarstva. U Zelinskoj ulici na kućnom broju 7, točno iza FER-a, nalazit će se drugi Tori Streetfood kojem će radno vrijeme biti od ponedjeljka do subote od 12 do 20 sati, dok će nedjeljom biti zatvoren. Točan dan otvaranja Tori Streetfood Trnje još nije poznat.

Posjetimo, nakon što je 2021. godine Nikolić u Španskom otvorio izvorni Tori i tako obogatio tamošnju kvartovsku ponudu, u suradnji s poznatim ugostiteljem Davorom Bienenfieldom 2022. godine otvara i Torikayu u strogom centru Zagreba, dok je za jesen najavljen još jedan njihov zajednički projekt - restoran Kiyomi posvećen dim sumu.

image
Neja Markičević/Cropix

Prema fotografijama s društvenih mreža, u prostoru će se nalaziti mali šank s minimalno tri mjesta za sjesti. Ispred samog restorana nalazi se uvijek prepun parking pa će do ovog malog restorana biti mudrije prošetati od Cibone ili Glavnog kolodvora, odnosno povesti se tramvajem. Važno je naglasiti i da u Toriju rezervacije mjesta nisu moguće, ali je zato sam restoran ustrojen tako da gost svoju hranu pojede relativno brzo i nastavi dalje - kako u Španskom, tako i na Trnju, u tanjuru bogate i ukusne azijske hrane moći ćete uživati bez zadrške, ali bez predugog zadržavanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. svibanj 2024 11:56