Naš poznati mladi chef, koji je karijeru gradio u londonskom Ledburyju, u COI-u San Franciscu, potom i vodio kuhinju restorana ManO, a sada je executive chef za Aminessove hotele, ovih dana priprema dva prilično uzbudljiva gostovanja.
Najprije odlazi do Murtera, gdje će u petak, 10. svibnja, u konobi Boba chefa Vjeke Bašića kuhati četiri slijeda. Samo neke od namirnica koje će Bogdan koristiti u svojim jelima su teletina, tuna, Jakobove kapice i jelen, za desert će biti zadužena ekipa iz Bobe, dok će se za vina pobrinuti Hofstatt. Cijena večere po osobi iznosi 140 eura, a više informacija možete pronaći ovdje.
Osim u Bobi, Matija Bogdan 23. svibnja kuha i u zagrebačkom Il Secondu. Tamo će pripremati pet jela, pastrvu u ulju od citrusa, tartar od teletine, Jakobove kapice sa sipom, jelena s kupusom i krumpirom te stabljičasti celer s mousseom od ulja naranče i mentom. Uz jela, gosti mogu odabrati i uparivanje s vinima, a cijena večere je 90 eura po osobi. Više informacija potražite ovdje.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....