GDJE NA VEČERU?

Matija Bogdan sprema dva uzbudljiva gostovanja, prvo je na redu Murter, a onda i Zagreb

 Ustupljena Fotografija/
Naš talentirani mladi chef najprije kuha u konobi Boba, a potom u restoranu Il Secondo

Naš poznati mladi chef, koji je karijeru gradio u londonskom Ledburyju, u COI-u San Franciscu, potom i vodio kuhinju restorana ManO, a sada je executive chef za Aminessove hotele, ovih dana priprema dva prilično uzbudljiva gostovanja.

image
Ustupljena Fotografija/

Najprije odlazi do Murtera, gdje će u petak, 10. svibnja, u konobi Boba chefa Vjeke Bašića kuhati četiri slijeda. Samo neke od namirnica koje će Bogdan koristiti u svojim jelima su teletina, tuna, Jakobove kapice i jelen, za desert će biti zadužena ekipa iz Bobe, dok će se za vina pobrinuti Hofstatt. Cijena večere po osobi iznosi 140 eura, a više informacija možete pronaći ovdje.

image
Merlo De Graia A.k.a. Neven Jurj/

Osim u Bobi, Matija Bogdan 23. svibnja kuha i u zagrebačkom Il Secondu. Tamo će pripremati pet jela, pastrvu u ulju od citrusa, tartar od teletine, Jakobove kapice sa sipom, jelena s kupusom i krumpirom te stabljičasti celer s mousseom od ulja naranče i mentom. Uz jela, gosti mogu odabrati i uparivanje s vinima, a cijena večere je 90 eura po osobi. Više informacija potražite ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 08:41