Oprostili smo se s ljetom i pripremili prvi ovogodišnji jesenski broj magazina Dobra hrana, taman za listanje ispod dekice na kauču. Bili smo tako u lovu na bijele tartufe, a ekipa iz Old Rivera kraj Mirne potom nam je spremila nekoliko sjajnih jela s tim skupocjenim gomoljem. U Istri smo saznali i gdje se beru konzumne masline koje ćete rado poslužiti svojim gostima, a potom smo se vratili u Zagreb kako bismo, ni manje ni više, već u centru grada uživali u mediteranskim jelima poznatog chefa.
Nakon Zagreba ponovno smo sjeli u automobil i svratili do Slavonije gdje smo sudjelovali u nesvakidašnjoj berbi grožđa. Bili smo i u Vrsaru i učili o japanskim ražnjićima yakitori, a napisali smo i tekst o AM par Alexandre Mazzia***, restoranu u Marseilleu koji nas je raspametio. Osim toga, u novom broju magazina Dobra hrana čeka vas i fantastična priča o baskijskoj hrani kakvu jede običan svijet koju je za nas napisao veliki Jurica Pavičić.
Novinarka Lidija Lončarić za ovaj broj Dobre hrane osmislila je pet jednostavnih, pristupačnih i praktičnih gableca, naša suradnica Slavica Šagolj bacila se na pripremu slastica s makom i rogačem, dok je vinski znalac Saša Špiranec napravio veliki pregled najboljih austrijskih vina. Također, s dolaskom jeseni Dobre restorane privodimo kraju i donosimo recenzije tri poznata restorana - Noel, Nebo i Nav. Sve to i još malo više čeka vas u novom broju magazina Dobra hrana ove nedjelje uz Nedjeljni Jutarnji.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....