KUHAMO S PIVOM

KRAFTICE ZA NAJUKUSNIJI RUČAK: Pet recepata s craft pivama koje morate isprobati!

 Berislava Picek / Hanza Media
Ovaj se jelovnik, skuhan uz pivo i s pivom, može poslužiti u najprestižnijim svjetskim restoranima. Interpretirajte ga kod kuće i napravite najukusniji ručak dosad!

Raj za pivopije, klopa pripremljena s odličnim krafticama! Donosimo vam pet recepata za ukusna jela s pivom koja ćete željeti pripremati uvijek i iznova!

Čorba od tamnog piva s teletinom, grahom i korjenastim povrćem

Zagreb, 230113.
Kuhari Tomislav Skunca Skuf i Dragan Dragojlovic Gaga pripremili su jela sa raznim vrstama piva od Psenicne, Amber, Tomislav i Leffe Blonde pivom.
Jela su pripremali u restoranu Rouzmarin baru Marina Medaka u kojem i gostuju petkom kada rade tematske kuharske vecere.
Na slici:Corba od tamne pive sa teletinom, grahom i korjenastim povrcem.
Foto: Berislava Picek / CROPIX
Berislava Picek / Hanza Media

Glazirani mišić lopatice u umaku od svijetlog piva s mantekiranom bijelom palentom

Zagreb, 230113.
Kuhari Tomislav Skunca Skuf i Dragan Dragojlovic Gaga pripremili su jela sa raznim vrstama piva od Psenicne, Amber, Tomislav i Leffe Blonde pivom.
Jela su pripremali u restoranu Rouzmarin baru Marina Medaka u kojem i gostuju petkom kada rade tematske kuharske vecere.
Na slici: Glazirana svinjska lopatica u umaku os svijetle pive i mantekirana palenta.
Foto: Berislava Picek / CROPIX
Berislava Picek / Hanza Media

Svinjska rebarca u BBQ umaku od pive, krumpir u foliji i salata

Zagreb, 230113.
Kuhari Tomislav Skunca Skuf i Dragan Dragojlovic Gaga pripremili su jela sa raznim vrstama piva od Psenicne, Amber, Tomislav i Leffe Blonde pivom.
Jela su pripremali u restoranu Rouzmarin baru Marina Medaka u kojem i gostuju petkom kada rade tematske kuharske vecere.
Na slici: Svinjska rebrica u BBQ umaku od amber pive, krumpir u foliji,salata.
Foto: Berislava Picek / CROPIX
Berislava Picek / Hanza Media

Filet ribe od kamena u tijestu od pive i wasabi grašak

Zagreb, 230113.
Kuhari Tomislav Skunca Skuf i Dragan Dragojlovic Gaga pripremili su jela sa raznim vrstama piva od Psenicne, Amber, Tomislav i Leffe Blonde pivom.
Jela su pripremali u restoranu Rouzmarin baru Marina Medaka u kojem i gostuju petkom kada rade tematske kuharske vecere.
Na slici:Razni fileti riba u tijestu psenicne pive, krumpici, wasabi grasak
Foto: Berislava Picek / CROPIX
Berislava Picek / Hanza Media

Browniesi s crnim pivom i karamelom

Zagreb, 300816.
Urednica weba Dobre hrane Vana Babic napravila 5 torti s dodatkom alkohola; od pive, vina, konjaka i ruma.
Foto: Berislava Picek / CROPIX
Berislava Picek / Hanza Media

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. studeni 2024 18:01