GDJE ĆE SE PITI PIVO

Katar zabranio alkohol na stadionima, iz Budweisera odgovorili: "Zemlja pobjednik dobiva sve"

 Budweiser Twitter/
Pivo koje se trenutno nalazi u skladištu Budweisera završit će u zemlji koja osvoji prvenstvo

Nakon što je Katar zabranio alkohol na stadionima u sklopu Svjetskog nogometnog prvenstva, u skladištu Budweisera, jednog od najpoznatijih proizvođača piva na svijetu, ostala je velika količina mnogima omiljenog osvježavajućeg napitka. No, nije trebalo dugo da osmisle strategiju kojom će se piva riješiti, uz to i završiti u medijima diljem svijeta te osvojiti simpatije fanova.

Na svom su Twitteru, naime, objavili kako će pivo koje su planirali prodavati na Svjetskom prvenstvu pokloniti zemlji koja natjecanje osvoji. Za CNN su rekli kako slavlje na prvenstvu žele donijeti i u pobjedničku zemlju pa će tako, nakon odigrane posljednje utakmice, organizirati veliko slavlje na odabranoj lokaciji. Napisali su i kako će više detalja podijeliti kada za to dođe trenutak, odnosno kada finale bude još bliže.

Katar je inače informacije o zabrani prodaje alkoholnih napitaka objavio tek nekoliko dana prije početka prvenstva te brojni nogometni fanovi na osam tamošnjih stadiona sada mogu uživati samo u bezalkoholnom Bud Zero pivu. Ipak, prije i poslije utkamica fanovima je dozvoljena konzumacija alkohola na za to predviđenim mjestima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 17:25