U slučaju da tražite dobro štivo za plažu ili jednostavno način za prikratiti dane do godišnjeg odmora, za vas imamo odlične vijesti. Danas, u nedjelju, 7. kolovoza, zaputite se do obližnjeg kioska i potražite novi broj magazina Dobra hrana. Dopustite da vas rashlade priče o koktelima dobivenim posebnim tehnikama ili kroz slasne priče otputujte s nama na jednu od brojnih lokacija diljem zemlje koje smo obišli u proteklih mjesec dana.
S obitelji Nekić vodimo vas na bjelovarsku tržnicu, a bili smo i u Matuljima gdje smo kušali jela od peradi u tamošnjem novom restoranu koncept kojeg je postavio poznati chef Zdravko Tomšić. Iz Matulja smo, naravno, ponijeli i recepte.
Posjetili smo i Split gdje nam je chef Stipe Šušnjara iz Artičoka pokazao novi, još slasniji način pripreme janjetine, a potom smo se zaputili u mjesto kraj Križevaca gdje su nam četiri sjajne žene otkrile sve tajne najsočnijih rajčica. Na priču o rajčicama nadovezala se i naša suradnica Slavica Šagolj koja je pripremila nekoliko finih jela u kojima slavi upravo omiljeni crveni ljetni plod.
Osim lutanja, na trenutak smo stali, osmislili nekoliko stvarno dobrih recepata pa se bacili na pripremu slastica koje se ne peku, taman za plažu ili piknik u prirodi, ali i neodoljive ribe na sasvim drugačiji način.
Obišli smo i restorane kako bismo vam donijeli iscrpne recenzije. Bili smo tako u Okrugljaku i Baltazaru, Aterini i Loli, a za to vrijeme naš suradnik Saša Špiranec izdvojio je pristupačna vina koja se isplati potražiti na policama supermarketa.
Sve to i puno više čeka vas već ove nedjelje u novom broju magazina Dobra hrana. Potražite ga uz Nedjeljni Jutarnji.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....