Ni njega nema više

Još jedna zaključana vrata: Zatvoren je maleni, šarmantni street food restoran u kojem se dobro jelo

 Privatna arhiva
Ovaj maleni simpatični restoran neobičnog imena bio je poznat po dobrim sushijima i havajskom poke bowlu

Zatvoren je "Slon i ljubav", dražesni maleni street food restoran u ulici Republike Austrije u Zagrebu. Ovaj tjedan smo, naime, željeli pojesti njihov poke bowl, ali nas je na zatvorenim vratima dočekala cedulja s natpisom "Zatvoreno do daljnjega".

Inače, ovaj restoran otvorio se prije tri godine, ali se tada nalazio na križanju Grahorove ulice i Ilice, a prije otprilike godinu dana promijenio je lokaciju i preselio bliže Zapadnom kolodvoru.

image
Privatna arhiva

Novi lokal, baš kao i onaj stari, imao je tek nekoliko visokih stolova. Bio je vrlo toplo i simpatično uređen, a hrana ukusna i s pristupačnim cijenama. U ponudi su uvijek imali sushije i barem nekoliko vrsta poke bowlova koje su pripremali na autentični havajski način. Ovdje su se mogle pojesti i ukusne japanske i tajlandske juhe i još razna azijska jela. Šteta što više ne radi jer ovom dijelu grada definitivno nedostaje takvih malih barova s egzotičnijom hranom.

Međutim, dobra je vijest da Slon i ljubav seli na novu adresu i kreće u nove poslovne poduhvate, barem su tako objavili krajem kolovoza na svojim društvenim mrežama. No još uvijek je nepoznato kada i gdje će zaživjeti Slon i ljubav vol. 3, kako su ga nazvali.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 10:13