Prije nešto manje od tri godine u zagrebačkoj Bogovićevoj, u samom centru grada, otvorena je pizzerija Al Dente. Odmah na početku istaknuli su se drugačijom ponudom pa su tako, među ostalim, nudili i najskuplju pizzu u gradu - s odležanim ribeye odreskom i 10 grama zlatnih listića. Cijena je bila 1000 kuna, a budući da su o toj pizzi pričali baš svi, cijela stvar pokazala se i kao dobar marketinški potez, jer od tada nema ljubitelja pizze koji nije čuo za Al Dente.
Danas je Al Dente prema mnogima jedna od boljih pizzerija u gradu, a uskoro će u njihovim pizzama moći uživati i Istrijani. Ekipa iz Al Dentea, naime, uskoro planira otvoriti pizzeriju u Rovinju, na adresi Nello Quarantotto BB.
Kako su najavili, glavni fokus u rovinjskom Al Denteu bit će na lokalnim namirnicama kao što su riba, tartufi i sirevi te talijanska kuhinja u kombinaciji s francuskim metodama, pišu na svojim društvenim mrežama.
"Veliku pažnju posvetit ćemo stvarima koje ćemo sami izrađivati, a to su: kiseli kruh, tjestenina i pizza kakvu do sada niste imali naviku jesti i probati", najavljuju novi projekt iz Al Dentea.
Datum otvaranja rovinjske pizzerije još nije poznat, pa je za više informacija najbolje zapratiti Al Dente Rovinj na njihovom Instagram profilu.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....