ISPROBALI SMO GA

Jedan od naših omiljenih gaziranih napitaka sada dolazi i u blagdanskoj varijanti

Chef Hrvoje Belančić prošle je godine pokrenuo svoj brend kombuche, a danas izbacuje i svoju prvu limitiranu seriju

Ekipa koja stoji iza brenda Kocha kombucha, predvođena chefom Hrvojem Belančićem, koji je svojvremeno kuhao i u zagrebačkom Brokeshipsu, ovih dana na tržište izbacuje novi limitirani okus - Holiday Harmony. Riječ je o fermentiranom, blago gaziranom napitku s okusom naranče, đumbira i toplih začina kao što su cimet i klinčić i apsolutno se slažemo s ekipom iz Koche da je u pitanju više nego dobra zamjena za kuhano vino, ali i druge gazirane napitke.

image
Privatna Arhiva

Novi okus kombuche je lijepo začinjen, ništa ne prevladava, ali se u pozadini osjećaju cimet i klinčić. Osim pobrojanih začina, sadrži i sok od naranče, sok od đumbira te ekstrakt hibiskusa koji pri kraju svakog gutljaja lijepo griju grlo. Nije previše slatka, taman je gazirana i dobar je izbor uz ručak ili grickalice. Dolazi u boci od 330 mililitara, a uskoro će biti dostupna u lokalima i trgovinama gdje se i inače nudi Kocha kombucha. Više informacija možete pronaći na službenoj stranici i društvenim mrežama, a dobro je napomenuti i kako je službeno lansiranje novog, limitiranog okusa zakazano za 15. studenog.

Kocha kombucha inače je dostupna u tri osnovna okusa - classic, đumbir i hibiskus te lavanda i limun. Osim toga, na njihovom web shopu možete kupiti i set za pripremu kombuche kod kuće.

image
Facebook Kocha Kombucha

Kombucha je inače, kako smo već pisali, gazirani napitak koji se dobiva fermentacijom čaja uz dodatak šećera i kvasca, poznatijeg kao Scoby. Za razliku od drugih gaziranih napitaka, ovaj je zdrav, bogat probioticima, sadrži antioksidanse i esencijalne vitamine koji, kako su objasnili iz makarske Koche, povećavaju energiju i jačaju imunološki sustav, a zaslužna je i za prirodni detoksikacijski proces organizma.

image
Privatna Arhiva
image
Facebook Kocha Kombucha

"Naša misija je proizvesti najukusniju i najkvalitetniju kombuchu, a da bismo to postigli uvelike nam pomaže naše višegodišnje iskustvo rada u restoranskoj industriji te to što koristimo samo najbolje organske sastojke i kuhamo na tradicionalan način. To znači da je naša kombucha fermentirana u malim serijama i uvijek je nefiltrirana", poručili su iz Koche. Cijelu priču o brendu možete pročitati ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 18:04