Instagram od kojeg sline cure Vol. 30

Šljive i jabuke novi su leitmotiv vaših fotki. Svaki put kad biramo najljepše, uvijek se iznova oduševimo ljepotom izmjene godišnjih doba. Istina, kukali smo kako ne želimo da ljeto završi, ali u ovom jesenkom izobilju gotovo se i ne osvrćemo za onim vrućim danima.

Tko i bi pored svih tih gljiva, jabuka, tikava, šljiva? Po vašim fotkama vidjeli smo da ste i vi uhvatili posao za glavu i bacili se na neke vrlo ozbiljne palačinke s pekmezom od šljiva (foozdarije), pite od jabuka kakve su radile i naše mame i bake (annaborealis), browniese kakve nisu radile naše mame i bake, ali ih svejedno obožavamo (monica__t), tjesteninu s povrćem (ivanavujinajovic), salate u kojima nema čega nema (maja_elfs), ali i neke neidentificirane likere čija boja definitivno obećava (deedee_ri)

Dakle, evo današnjih sočnih fotki, a vi ne zaboravite: sljedeći put kad posegnete za mobitelom da fotografirate nešto ukusno, svojoj Instagram fotografiji dodajte oznaku #dobrahrana i pokažite i nama što ste to dobro pojeli.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. lipanj 2024 10:50