Ako ovog vikenda niste planirali poći na izlet izvan grada, a željeli biste iskusiti i okusiti nešto novo, tada bi vam se mogla svidjeti večera koju su za subotu, 6. travnja, s početkom u 18 sati, najavili u Nautic Clubu Pojoda (Praška 8). Chef Christin Misirača otkrio nam je kako je prvu večeru u travnju odlučio posvetiti Slavoniji i bogatstvu jedne od njezinih najbogatijih regija.
"Večer ‘Vinarija Zlatno Brdo i okusi Baranje‘ prilika da zajedno istražimo bogatstvo baranjske regije kroz jedinstven spoj vrhunskih vina i tradicionalnih okusa", naglasio je chef Misirača ističući kako će večer obilježiti vina iz Vinarije Zlatno Brdo, poznate po svojoj posvećenosti ekološkoj proizvodnji i vinskoj izvrsnosti koja odražava jedinstveni karakter Baranje.
Na meniju večere u šest sljedova bit će cijeli opus dobrih i za Slavoniju karakterističnih okusa. Chefa Christian Misirač za početak priprema hladetinu s buncekom koja će biti poslužena uz Zlatno Brdo Graševinu 2022, zatim slijedi smuđ, orly i mrkva uz Zlatno Brdo Graševinu 2018. Večera će biti nastavljena tjesteninom s kobasicom i bijelim grahom uz koju će se točiti Gold Cuvee 2020, dok je Cabernet Sauvignon 2019 na redu uz pastrvu s bademom, povrćem i špekom. Gulaš od divljači doći će na stol sa Zlatno Brdo Cuveeom MV, a tačkrle uz Pinot Sivi izborne berbe 2020.
Cijena večere po osobi iznosi 75 eura, a za sve dodatne informacije i rezervacije, možete nazvati na brojeve telefona 01 2119 600 i 091 2119 600.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....