DOBRA IDEJA

Gdje smo za vikend? Šećemo Ilicom i uživamo u popularnim knedlama, soparniku, ćuftama i kolačima

 Projekt Ilica: Q‘art Facebook/
Nedjelja u znaku omiljenog uličnog festivala na zagrebačkoj Ilici

Sve je spremno za još jedno izdanje festivala ili umjetničke akcije Projekt Ilica: Q‘art, koji će se održati ove nedjelje, 17. rujna, gdje drugdje, nego na Ilici. Osim već poznatih i onih umjetnika koje tek trebamo upoznati te šarolike ponude rukotvorina, organizatori najavljuju kako na rujanskom izdanju popularnog festivala okupljaju i zanimljive izlagače koji će cijeli dan posjetiteljima pripremati hranu.

Dok šećete Ilicom tako ćete moći uživati u Ferdinand knedlama, koje inače možete isprobati u zagrebačkoj Radićevoj ulici i o kojima smo pisali ovdje, zatim u kolačima zaprešićke slastičarnice Trinity, koje će nuditi Wave bar, a o kojima smo također pisali te u delicijama ekipe iz Špeceraja, gdje i sami često svraćamo po štrudle i druge domaće proizvode.

image
Tomislav Kristo/Cropix

Osim toga, nudit će se i soparnik, ali i ćufte ekipe iz Chufte street fusion. Slatke i slane zalogaje sprema i ekipa iz Bio&bio, a kako navode organizatori, posebnu ponudu sprema i Slastičarnica Ilica te ekipa iz Picasso palačinke.

Stoga, svratite li ove nedjelje u šetnju Ilicom gladni, ne brinite, iz šarolike ponude, sigurni smo, uspjet ćete pronaći nešto za sebe. Više informacija potražite na društvenim mrežama Projekt Ilica: Q‘ART.

image
Marko Miscevic/Cropix/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 12:44