U novi broj Dobre hrane još smo jednom upakirali najslasnije priče pa vas tako danas, u nedjelju, 9. siječnja, na kioscima čeka izdanje u kojem će, uvjereni smo, svatko pronaći nešto po svom guštu. Obišli smo pet zagrebačkih adresa i saznali sve o procvatu domaće veganske, vegetarijanske i plant based scene, razgovarali smo s Anom Omazić, Zagrepčankom koja odnedavno slastice radi u iznimno cijenjenom danskom restoranu The Alchemist i saznali što se sve i kako kuha u cataplani, portugalskoj posudi stvorenoj za sve one koji vole kuhati za ekipu.
Bili smo i u Jalkovcu kraj Varaždina gdje smo saznali sve o slasnoj špekerici, razgovarali smo s Miroslavom Matićem, legendom kvarnerskog ugostiteljstva i napravili detaljan pregled novih kuharica stranih autora iz 2021. godine.
Naši suradnici i ovog su mjeseca bili više nego vrijedni pa nam je tako Filipović pripremio priču o tri ekološka proizvođača maslinova ulja iz Nadina koje cijene stručnjaci od New Yorka do Tokija, naš vinski znalac Saša Špiranec napravio je pregled domaće scene u protekloj godini, a Slavica Šagolj zasukala je rukava i pripremila nekoliko slasnih recepata u kojima glavnu ulogu igra korjenasto povrće. Otkrit ćemo vam tajnu, niti jedan nije juha!
Sve to i još puno više čeka vas u novom broju magazina Dobra hrana, koji na kioscima možete pronaći već danas, u nedjelju, 9. siječnja.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....