Pogledajte novi hit

Foršpan za film ‘Wonka‘, posvećen kultnoj tvornici čokolade, već ima više od 8 milijuna pregleda

 Screenshot Youtube Trailer Wonka
Mlada glumačka zvijezda Timothée Chalamet, nakon filma Dina u novom ambicioznom projektu

Svjetski mediji objavili su da je konačno predstavljen foršpan za film "Wonka" s Timothéejem Chalametom u glavnoj ulozi. Wonka je nastavak filma Willy Wonka i tvornica čokolade iz 1971. godine. Upravo ovaj film s početka 70-ih godina prošlog stoljeća dostojno je spojio maštovitost dječjeg svijeta i golemu ljubav prema čokoladi.

Foršpan prikazuje mladog Willyja Wonku koji se vraća s putovanja na kojima je usavršio umjetnost izrade čokolade. Wonka želi otvoriti čokoladarnicu, ali čokolatijerima u gradu - gdje je čak i sanjarenje zabranjeno - snovi su srušeni zbog problema s čokoladnim kartelom. Foršpan je trenutno pregledan više od 8 milijuna puta.

Redatelj novog filma je Paul King koji se proslavio filmovima o medvjediću Paddingtonu. Za razliku od Burtonovog remakea iz 2005. godine, King nije želio ponovno rekonstruirati klasik iz 1971. godine već napraviti neku vrstu nastavka. Glumačka ekipa je dojmljiva, a najveće zvijezde su Olivia Colman i Hugh Grant.

Film je zabava za cijelu obitelj, a prema riječima Warner Brosa, "dokazuje da najbolje stvari u životu počinju sa snom, a ako ste dovoljno sretni da upoznate Willyja Wonku, sve je moguće." U američka kina film dolazi 15. prosinca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 19:38