RIBA PETKOM

Fisherija je u ponudu uvela gablece, isprobali smo ih, losos s krumpir salatom bismo ponovili

 Privatna Arhiva/
Brend Fisherija poznat je po dobroj ponudi smrznute ribe i morskih plodova, sushiju, a od sada nude i jednostavne gablece

Nakon što smo jučer na Instagram profilu Fisherije, poznate zagrebačke trgovine specijalizirane za riblje proizvode, vidjeli da u ponudu uvode i dva kuhana jela, losos s krumpir salatom te tuna salatu, vrlo brzo smo odlučili kako će upravo to biti naš današnji gablec. Okrenuli smo broj nama najbliže od pet do sada otvorenih poslovnica, one u Baštijanovoj, za svaki slučaj rezervirali po porciju od svakog jela, a potom se zaputili pokupiti svoj gablec. Iako ih se može pronaći na aplikacijama za dostavu, nova jela ne dostavljaju već je potrebno pokupiti ih osobno.

image
Privatna Arhiva/

Pokazalo se kako je rezervacija bila itekako dobra ideja jer smo, kada smo u Fisheriju stigli 15-ak minuta nakon narudžbe, naišli na gotovo prazan hladnjak.

"Jučer smo objavili na Instagramu, a danas ljudi samo dolaze i pitaju za nova jela", rekle su nam prodavačice u Fisheriji.

Uzeli smo svoja dva pakiranja, koja smo zajedno platili 16,98 eura, ljubazno odbili pribor koji su nam ponudili uz narudžbu i zaputili se u redakciju.

Najprije smo isprobali losos s krumpir salatom i jednoglasno zaključili kako je kremasta, dobro začinjena krumpir salata s pestom odličan dodatak mekom i laganom lososu te kako bismo ovo jelo svakako ponovno naručili. Salata od tjestenine s tunom, zbog dodatka graha i kukuruza, podsjetila nas je na klasične salate kakve se jedu oduvijek i kakve i sami često radimo kada nemamo dovoljno vremena za pripremu kompleksnijih jela. Recept ne može biti jednostavniji; konzerve se otvore, sve se pomiješa, dodaje se još pokoji dodatak i jelo je gotovo.

Ono što nam se kod oba jela svidjelo bio je dodatak ukiseljenog luka koji je svojom slatkoćom i kiselinom dodatno osvježio jelo pa i klasičnu salatu s tunom učinio barem malo uzbudljivijom.

image
Privatna Arhiva/

Za losos s krumpir salatom izdvojili smo 9,99 eura, dok nas je salata s tunom koštala 6,99 eura, a na kraju smo zaključili kako bi cijene mogle biti 10-ak kuna niže. Iznos koji smo platili bio bi korektan, primjerice, da je u cijenu uključena i dostava. Također, dobro je spomenuti i da, iako se na prvu čini da su porcije manje, zasitne su i taman dovoljne za pošteni gablec usred radnog dana.

Poslovnice Fisherije nalaze se na adresi Pakoštanska 5, Bukovačka cesta 27, Stonska 1A, Britanski trg 1 i Baštijanova 22. Više informacija potražite na njihovoj službenoj stranici.

image
Privatna Arhiva/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 08:22