Otkako je otvorena, zagrebačka pekarna Noel Bread & Deli uspjela se nametnuti kao favorit svakom onom tko je jednom ušao u nju. Od pravog, teškog raženog kruha i predobre focaccije, preko više vrsta kruha napravljenog od sourdough tijesta, do prefinih sezonskih slastica kao što su pinca, babka nadjevena makom ili orasima, chocomuffini s ganacheom, sočan, mekan lemon pound cake kolač, danish sa sezonskim voćem i najfinijim kremama - samo su neki od razloga zbog kojih se uvijek vraćamo na ovu adresu.
A ne zaboravimo i njihov maritozzo, koji je što zbog okusa, a što zbog atraktivnog izgleda u vrijeme kad je predstavljen zavladao društvenim mrežama. Naprosto, vjerojatno se sjećate, nije bilo moguće popiti kavu u siječnju a da se ne spomene ta slastica uz pitanje: "Jesi li je probala ili probao?"
Tu su, naravno, i njihovi sendviči spravljeni od biranih namirnica, pa mnogi često posegnu za njima kad traže alternativu za doručak ili gablec. Ne zaboravimo spomenuti i kroasane zbog kojih se često pribojavamo da nećemo stati onu najdražu haljinu koju čuvamo za tople ljetne dane...
Nabrojali smo, eto, tek nekoliko, ali složit ćete se vjerojatno - vrlo dobrih razloga zašto je Noel Bread & Deli postao "it" mjesto u gradu.
Ako ste i sami njihov fan i želite živjeti sa stilom à la Bread&Deli., imamo sjajnu vijest!
U suradnji s Noel Bread & Deli pekarnom poklanjamo:
• 5 x1 platnenu torbu s natpisom "Don‘t be so sour, dough." i poklon bon za Noel Bread & Deli u iznosu od 20 eura
VAŽNO! Poklon bon moguće je iskoristiti jednokratno, a torbu možete nositi i ljeti i zimi:)
Kako se uključiti:
- Zapratite Instagram profile portala Dobra hrana i Noel Bread & Deli
- Lajkajte objavu o nagradnom natječaj
- Odgovorite na nagradno pitanje: Koji vam je najdraži proizvod pekarnice Noel Bread & Deli i zašto? Sretno!
Pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje.
Noel Bread & Deli potražite u Zagrebu na adresi Ul. popa Dukljanina 1. Radno vrijeme je od ponedjeljka do petka od 7 do 19 sati, a subotom od 8 do 15 sati.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....