Danas: Štrukli u Esplanadi za 28 kn

U ponedjeljak, 22. travnja, u povodu 88. rođendana, zagrebački hotel Esplanade počastit će građane i goste hotela s posebnom cijenom štrukli od svega 28 kn u restoranu Le Bistro .

Premda nije okrugli jubilej, vjerujemo da rođendan treba proslaviti, a ova stara Dama svakako zaslužuje da se prisjetimo koliko je značajna za ovaj grad i koliko su Zagrepčani vezani uz nju. I danas, nakon 88 godina postojanja, ovaj hotel sinonim je izvrsnosti, vrhunskog smještaja i visoke gastronomije. Esplanadi čestitam rođendan i vjerujem da će zauvijek biti središte zagrebačkog društvenog života i ponosan simbol svojih građana, koje ovaj put častimo s poznatim Esplanade štruklima u Le Bistrou za svega 28 kn.“, izjavio je generalni direktor hotela, Ivica Max Krizmanić.

Hotel Esplanade upravo je 22. travnja davne 1925. godine prvi puta otvorio svoja vrata putnicima glasovitog Orient Expressa kako bi im u tada neviđenom, raskošnom ambijentu, pružio luksuzni smještaj, vrhunsku uslugu i odabrane gastronomske poslastice.

Rođendanska ponuda:

Porcija zapečenih Esplande štrukli za 28 kn bit će dostupna samo u ponedjeljak, 22. travnja od 11 – 22 sata u restoranu Le Bistro, uz mogućnost kupnje štrukli za van.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:05