KAKAV ZAOKRET

CNN staje s prikazivanjem serijala Stanleyja Tuccija, glumac najavio: "U planu je treća sezona"

 Instagram Screenshot/
Nakon što su iz CNN-a objavili kako prestaju s prikazivanjem "Searching for Italy", Tucci je stvar komentirao na The Tonight Showu

Ovih se dana među gurmanima i fanovima poznatog glumca naveliko priča o objavi CNN-a u kojoj najavljuju da više neće prikazivati jedan od popularnijih gastronomskih serijala koji smo pratili kroz dvije sezone, "Searching for Italy" s talentiranim Stanleyjem Tuccijem u glavnoj ulozi. Riječ je o putopisnom serijalu koji prati Tuccija kroz različite talijanske regije gdje poznati glumac ima priliku kušati tamošnja tradicionalna jela. Simpatični Tucci posao je obavljao prilično dobro i cijela jedna sezona zapravo se mogla pogledati u jednom nedjeljom poslijepodnevu. No, CNN je odlučio kako staje s prikazivanjem, a vijest je sam Tucci prokomentirao s poznatim voditeljem Jimmyjem Fallonom.

"Nažalost, CNN je otkazao cijeli svoj originalni dio programa tako da se nadamo da ćemo završiti na nekoj drugoj mreži ili platformi. Ali da, imam planove napraviti i treću sezonu, pa i više", rekao je voditelju.

Zanimljivo je spomenuti i kako je Tucci jedan od suradnika na serijalu "Searching for Mexico" u kojem, pak, glavnu ulogu ima glumica Eva Longoria i koji bi se na CNN-u trebao prikazivati iduće godine. Iz CNN-a zasad nisu komentirali ove vijesti.

Dok čekamo da šarmantni Tucci osmisli rješenje za treću sezonu, preostaje nam još jednom pregledati prve dvije, ali i prisjetiti se filma "Big Night" iz 1996. godine u kojem glumi jednog od dvojice braće chefova koji pripremaju posljednju veliku večeru kako bi spasili svoj restoran. Osim toga, Tucci je i autor dvije kuharice, "The Tucci Table" i "The Tucci Cookbook", te knjige "Taste: My Life Through Food" uz koje će čekanje novih projekata poznatog glumca, vjerujemo, proći još brže.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 13:24