VELIKO PRIZNANJE

Chiavalon maslinovo ulje proglašeno najboljim na prestižnom natjecanju u Veroni

 Chiavalon Organic Extra Virgin Olive Oil/
Svojim su se uljem Organic istaknuli kao najbolji među najboljima na iznimno cijenjenom natjecanju u Italiji

Istarski proizvođač maslinova ulja Chiavalon, iza kojeg stoje braća Tedi i Sandi Chiavalon, za svoje ulje Organic osvojio je prvu nagradu na natjecanju SOL održanom u Veroni. Kako su napisali na svojim društvenim mrežama, posljednja tri dana proveli su u Italiji, na sajmu u sklopu popularnog Vinitalyja te su njihova ulja bila tek jedan od 300 pristiglih uzoraka. Ipak, njihov Organic, dobiven od vodnjanske Buže, Crnice, istarske Bjelice, Rožinjole i Moražole, na kraju je ocijenjen s najvišim ocjenama i proglašen najboljim ekološkim ekstra djevičanskim maslinovim uljem cijele manifestacije.

"Ovo nevjerojatno priznanje potvrđuje da je smjer beskompromisne kvalitete i konstantnog usavršavanja koji smo odabrali prije više od 20 godine bio pravi smjer koji je sve ovo vrijeme donio puno nama kao obitelji, našim vrijednim djelatnicima i lokalnoj zajednici. Ova nagrada ne pripada samo nama. Ovo je nagrada posvećena svima onima koji vrijedno i uporno rade te žive priču o maslinama i maslinovom ulju u Istri", napisali su na svojim društvenim mrežama.

image
Chiavalon Organic Extra Virgin Olive Oil/

Sol d'Oro je jedno od najvažnijih svjetskih natjecanja maslinovih ulja, ove je godine održano u Veroni, a cilj samog natjecanja je istaknuti najbolja ekstra djevičanska maslinova ulja na svijetu i potaknuti proizvodnju i kvalitetu. Okuplja najvažnija imena iz svijeta, kako su to objasnila braća Chiavalon, od proizvođača, stručne javnosti, ocjenjivača do uvoznika i općenito predstavlja jedan od najbitnijih događaja za sam sektor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 01:11