JEDVA SMO DOČEKALI

Bread Club napokon ponovno nudi jedan od svojih najboljih i najpopularnijih proizvoda

 Vanesa Pandzic/Cropix
Ljubitelji buče i bučinih sjemenki mogu odahnuti, omiljeni muffin se vraća u vitrinu Bread Cluba

Kako je najavila ekipa iz Bread Cluba, u svoje vitrine vratili su jedan od svojih najpopularnijih proizvoda - muffin od buče. Rade ga od pirea i pečene buče, a zatim pune pastry kremom, praline pastom od bučinih sjemenki i posipaju crumbleom od bučinih sjemenki.

image
Bread Club Instagram

Ovaj sočan, bogat i zbilja zasitan muffin jedan je od Bread Clubovih najuspješnijih proizvoda, uz uvijek popularan cruffin od pistacije, Dedin kruh i njihovu focacciju. Muffin od buče predstavili su još 2020. godine i od tada je svake jeseni bio velik hit. Nije čudno, stoga, što su ljubitelji njihovih proizvoda jedva dočekali povratak ove slastice.

"Muffin kojeg najviše volite u prodaji je svake subote", napisali su u objavi na Instagramu, a u drugoj objavi pratitelje obavijestili i kako je popularna slastica u prodaji već od danas.

Dobro je spomenuti i kako je ekipa iz Bread Cluba nedavno otvorila još jednu novu poslovnicu, ovog puta u zagrebačkom Središću, u sklopu supermarketa Kaufland, u ulici Julija Knifera na broju 1. Uz poslovnice u Vlaškoj, Trakošćanskoj, Bukovačkoj, Horvaćanskoj i na Britanskom trgu, ovo je šesta poslovnica Bread Cluba u Zagrebu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. travanj 2024 19:41