Kuha: Kasandra Draganić
Ako ste i vi sretnici kao i Kasandra i Zvonimir, inače autori bloga Forking Croatia, pa su vam prijatelji poslali jadransku hobotnicu, nikako nemojte zaobići ovaj recept. Duboki, tamni gulaš od hobotnice s domaćim istarskim fužima koji će vas podsjetiti na more!
Sastojci za gulaš:
1-1,5 kg hobotnice 3 glavice luka 4 češnja češnjaka 1 mrkva 1,5 dcl pirea od rajčice svježa crvena paprika (ili mljevena ukoliko kao i mi nemate pri ruci svježu) chilli papričica ružmarin lovorov list 2 dcl vrbničke žlahtine ili nekog finog crnog vina maslinovo ulje |
Sastojci za istarske fuže:
3 jaja 400 grama brašna tri žlice ulja koja žlica vode sol |
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....