HRANA I GLAZBA

Barilla je osmislila popis pjesama uz koji više nikada nećete prekuhati tjesteninu

 Alvarez
Potražite korisnički račun brenda Barilla na Spotifyju i pomoću popisa pjesama koje su kreirali kuhajte tjesteninu bez razmišljanja

Već smo se nebrojeno puta uvjerili u činjenicu da se glazba i hrana itekako slažu, a čini se, istom su se mišlju vodili i kreativci iza najpoznatijeg brenda tjestenine na svijetu. Barilla je, naime, nedavno predstavila svoj Spotify profil na kojem možete pronaći playliste uz koje će kuhanje tjestenine biti još malo opuštenije. Uz to, pomoći će vam i da tjesteninu baš uvijek skuhate kako treba. Svaka playlista traje točno toliko koliko je potrebno da se skuha određena vrsta tjestenine, a prepoznat ćete ih po simpatičnim imenima.

Birati možete između Mixtape Spaghetti, Boom Bap Fusili, Pleasant Melancholy Penne i Moody Day Linguine. U pitanju su različiti žanrovi, od popa i hip hopa pa sve do obrada indie bendova, a uz svaku playlistu stoji i ilustracija na kojoj je navedeno vrijeme pripreme tjestenine.

Stvar funkcionira tako da, jednom kada voda zavrije i vi u nju ubacite željenu količinu tjestenine, pritisnete play i pustite da se kuha. Kada playlista dođe svome kraju, spremni ste za gašenje vatre. Moramo priznati, u pitanju je više nego zanimljivo rješenje za one kojima tjestenina uvijek ispadne barem malo prekuhana. Barilla profil potražite na poveznici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 20:36