Ako volite eksperimentirati s novim okusima predlažemo da isprobate ovih šest umaka koji će oplemeniti vaše meso na roštilju. Jednostavno se pripremaju i potrebno je samo malo dobre volje i dobar recept. Drugo imate, a za prvo smo sigurni da vi možete osigurati!
Tzatziki umak
Ovaj grčki umak je idealan za velika druženja, pogotova ona uz konkretniji koad mesa kada su dani topli, a vama očajnički treba osvježenje.
Pistou umak
Okusom prilično jak, savršeno odgovara uz grillanu piletinu s roštilja kada meso želite odvesti na potpuno novu razinu!
Umak od borovnica
Švedske okruglice s mesom se služe uz umak od brusnica, a zašto vi vaše pljeskavice ne biste poslužili s umakom od borovnica?
Umak od jogurta i kardamoma
Ovo je jedan od boljih načina kako da se osvježite jogurtom! A miris kardamoma će svako meso učiniti ukusnijim!
Slatko kiselo ljuti umak
Ovaj umak je jako jednostavno pripremiti, za njegovu izradu vam neće trebati više od 10 minuta, a možete ga pakirati u teglice i čuvati za buduća druženja!
Umak od hrena
Omiljeni umak uz nedjeljni ručak! Aka ga inače jedete uz teletinu iz pečnice od sada mu nađite novu primjenu: u njega umačite meso s roštilja!