EVO ŠTO DOLAZI

Ako su vam rastužila zatvorena vrata Kraš trgovine na Autobusnom kolodvoru, ovo će vas razveseliti

 Vedran Tolić/Press
Osim što je ovaj tjedan otvoren KRAŠ & shop na Ravnicama, do kraja mjeseca bit će ponovno otvorena i prodavaonica na Aveniji Marina Držića

Kraš je na zagrebačkim Ravnicama otvorio vrata nove KRAŠ & shop prodavaonice. Riječ je o novom prostoru i konceptu poslovnice koja, osim što je zadržala tradicionalni naglasak na Kraševim proizvodima, kupcima odsad nudi i prošireni asortiman obogaćen kućanskim potrepštinama i prehrambenim artiklima.

Nova KRAŠ & shop poslovnica, koja se prostire na gotovo 100 kvadrata, dio je strategije koja je usmjerena na daljnja ulaganja i modernizaciju ključnih lokacija kako bi se dodatno unaprijedila funkcionalnost prodajnih mjesta, a time i iskustvo samih kupaca. Preseljenjem u veći prostor i realizacijom novog koncepta Kraš je omogućio ugodnije i modernije okruženje koje je prilagođeno potrošačkim potrebama šireg kruga kupaca.

image

KRAŠ & shop na Ravnicama

Vedran Tolić/Press

A kako je nedavno mnoge iznenadila i rastužila vijest da je zatvorena Kraševa prodavaonica u sklopu Autobusnog kolodvora u Zagrebu na Aveniji Marina Držića, iz naše poznate tvornice čokolade i slatkiša su poručili: "Ovo je prvi KRAŠ & shop, a do kraja listopada otvorit ćemo i KRAŠ & shop na Autobusnom kolodvoru u Zagrebu s još bogatijom ponudom i većom mogućnošću izbora za kupce. Nismo motivirani isključivo kozmetičkim promjenama u smislu promjene fizičkog izgleda naših prodajnih mjesta, već je krajnji cilj ovih ulaganja ponuditi kupcima jedinstven osjećaj svaki put kad nas posjete", izjavio je Robert Kiš, koordinator službe maloprodaje i ugostiteljstva u Krašu.

U povodu otvorenja KRAŠ & shop prodavaonice na Ravnicama kupci do 21. listopada mogu iskoristiti posebnu akciju u kojoj je moguće ostvariti i do 40% popusta na određene artikle u ponudi, a iz tjedna u tjedan organizirat će i nove akcijske ponude.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 06:09