Desert u čaši je redovito omiljena zvijezda zabava i druženja, praktičan, ukusan i zadivljujuć. Ovaj put neka to bude kremasta bundeva s tamnim graham keksima i mrvicom aromatičnog cimeta!
Trebat će vam:
1 pakiranje Dolcela desertne kreme s bundevom 400 ml mlijeka 200 g tamnih graham keksa 50 g rastopljenog maslaca žličica cimeta |
Priprema:
Kekse usitnite i pomiješajte s rastopljenim maslacem. U 400 ml hladnog mlijeka dodajte sadržaj vrećice, promiješajte i nastavite miješati električnom mješalicom 3 – 4 minute. U desertne čaše posložite graham kekse i na njih kremu. Sve pospite cimetom. Slažite čaše dok ne potrošite sve kekse i kremu. Ako želite, možete ih slagati u slojevima. Dobro ohladite u hladnjaku i poslužite.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....