Durum tjestenina Koleda

Durum pšenično brašno je zahvaljujući glutenu kojeg sadrži pogodno za proizvodnju vrlo kvalitetne tjestenine, tzv. durum tjestenine, pa je stoga u želji za stvaranjem što kvalitetnijih proizvoda u svojoj proizvodnji koristi i tvrtka KOLEDA.

Tjestenina durum je nutritivno vrlo vrijedna i zahvalna za konzumaciju, s malom količinom masti, bogata vlaknima i bjelančevinama a ne sadrži kolesterol. Brza i jednostavna priprema jela i juha iz KOLEDA durum tjestenine je još jedan razlog za odabir tog ukusnog proizvoda i uživanje u kvalitetnom i laganom obroku.

Potražite u prodaji KOLEDA tjesteninu: Široki rezanci, široki rezanci sa špinatom, široki rezanci s mrkvom, jušni rezanci, jušni rezanci s mrkvom, ribana kašica s mrkvom, krpice, makaroni, školjke, pužići, svrdla.

Gdje kupiti KOLEDA tjesteninu?

  • · Konzum
  • · Kaufland
  • · Plodine
  • · Diona
  • · Biljemerkant
  • · Spar (Interspar)

Porijeklo imena Koleda

Još od starih Slavena zadržao se u našim krajevima običaj koledarenja, čestitarenja u blagdansko doba čestitara-koledara, koji bi obilazili domaćinstva pjevajući koleda (koledo) napjeve i pri tome zazivali ukućanima bogat stol, uspješnu i plodnu godinu.

U tom duhu i KOLEDA tjestenina donosi u najboljoj tradiciji na vaš stol izdašne mirise i okuse jela pripravljenih s kvalitetnom durum tjesteninom koja u sastavu sadrži najmanje 20% jaja. To je tjestenina koja se žuti u krepkim juhama, zlati se iz punih tanjura, pripravljena od srca i s puno pažnje – po domaći.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. srpanj 2024 03:05