A kamoli s cheesecakeom koji odiše jesenskim bojama i mirisima. Za podlogu koristite kekse po želji, a klince maknite iz kuhinje dok ga radite jer će njihovi prstići letjeti posvuda dok vi pripremate ovaj ukusni jesenski kolač!
Za podlogu:
250 g keksa 125 g rastopljenog maslaca |
Za nadjev:
250 g Mascarpone sira 250 g šećera 1 pakiranje Dolcela desertne kreme s bundevom 500 ml mlijeka 3 jaja |
Priprema:
Kekse usitnite i spojite s rastopljenim maslacem. Podlogu utisnite u kalup za torte promjera 26 cm. Nadjev pripremite tako da u posudu za kuhanje ulijete 500 ml hladnog mlijeka, dodajte sadržaj vrećice te miješajući pjenjačom kuhajte 4 minute. Sir izmiksajte sa šećerom i jajima. Dodajte kremu od bundeve. Nadjev izlijte na kekse i pecite u pećnici na 180 stupnjeva 45 minuta.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....