Blagdani su cool, ali pravo uzbuđenje je u pripremi za blagdane!

Kliknite i pridružite mi se u najboljoj kupnji!

„Tko sam ja?“

„Moje ime je Kodi i vodim Vas u svijet najbolje kupnje. Kupnja je moj hobi i veliki užitak koji želim podijeliti s Vama. Za svoj novac uvijek tražim i želim samo najbolje. Tražio sam vrhunsku uslugu, najveći asortiman i najbolju uštedu. I to sam napokon pronašao, a sada želim svoje iskustvo prenijeti Vama.

„Pratim, istražujem i dobivam najbolje od akcija“

Moja su strast popusti, gratisi, akcije! Volim brojeve, ali ne volim visoke cijene. U školi sam jako volio matematiku, ali su mi neke stvari ipak bile draže. Uvijek sam uživao u kupnji i još sada čuvam svoj prvi račun.

Pratim dnevne i tjedne obavijesti Konzuma o posebnim ponudama i akcijama. Početak i kraj tjedna uvijek donose dodatnu uštedu i zato ne propuštam Senzaciju početkom tjedna ili Top subotu, kada su brojni proizvodi dostupni po senzacionalnim popustima. Naučio sam prepoznati tko mi nudi dodatne pogodnosti za kupnju. Uz mogućnost plaćanja na rate, Konzum nudi MultiPlusCard koalicijski program nagrađivanja vjernosti pa tako skupljam i bodove koje kasnije koristim kao popust pri kupnji. Probajte, svidjet će vam se – http://www.multipluscard.hr/

Kada idem u kupnju, biram mjesto gdje mogu obaviti više stvari na jednom mjestu. Tako u Konzumu uz kupnju mogu obaviti i plaćanje računa. Uz sve to, vesele me ljubazni zaposlenici koji su mi spremni pomoći u kupnji. Ne volim snijeg i zimu stoga me veseli što u toplini i udobnosti doma, na računalu na http://online.konzum.hr/ mogu jednostavno pretražiti željene proizvode, staviti u košaricu, odabrati način plaćanja i čekati Konzumovce da pozvone na moja vrata.

Pažljivo pročitajte moje savjete. Potražite me i pratite. Tamo gdje sam ja, tu je mjesto najbolje i najpovoljnije kupnje!

Vaš Kodi!“

Želite li znati kako je sve počelo i od kuda ljubav Kodija i niskih cijena? Pratite ovaj link:

http://www.youtube.com/user/KONZUMdd/featured

%CODE1%

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 01:30