auto klub

Nagradni natječaj: Snimi i osvoji vrijedne nagrade za najbolje video uratke s WRC utrke u Hrvatskoj!

Autore najboljih videa nagrađujemo Vulkalovim vaučerom za Goodyear gume od 500 eura i INA karticom za gorivo u vrijednosti od 100 eura

Croatia rally, ilustracija

 Nikos Katikis/Panoramic/Profimedia

Nema sumnje da ljubitelji relija već s nestrpljenjem čekaju novo izdanje domaće izdanje WRC utrke, na rasporedu od 20. do 23 travnja 2023. I to s razlogom. Vozače očekuju atraktivni brzinci, skokovi i borba s nemilosrdnim, već opjevanim hrvatskim asfaltom, na račun kojega iskusni WRC majstori vožnje govore o Croatia Rallyju kao o jednoj od najzahtjevnijih utrka u sezoni.

Upravo zato je naša utrka iznimno zanimljiva za gledanje, pa i snimanje videa, jer se očekuju brojne atrakcije, od sumanuto brzih prolazaka kroz zavoje i dugačkih skokova, do raznih incidenata kojih u Hrvatskoj nisu pošteđeni niti najbolji od najboljih, poput brojnih izlijetanja s ceste, sudara i okretanja na krov.

Sve navedene situacije ove se godine itekako isplati snimiti pametnim telefonom, jer smo najbolje video uratke s ovogodišnjeg izdanja Croatia Rallyja osigurali vrijedne nagrade – najbolji video će njegovom autoru donijeti vaučer od Vulkala za gume Goodyear u vrijednosti od 500 eura i besplatnu montažu dok autora drugoplasiranog videa nagrađujemo s INA karticom za gorivo u vrijednosti 100 eura.

Dobro je pritom što sudionikom nagradnog natječaja možete postati bez puno muke. Kako biste, naime, konkurirali za spomenute nagrade trebate samo snimiti video koji prikazuje neku od atrakcija sa samih brzinaca ili pak zgode i nezgode koje su se zbile u servisnom parku ili na pristupnim cestama, snimku objaviti na svom Facebook ili Instagram profilu unutar storyja i pritom označiti @autoklub.

Time automatski postajete sudionik našeg nagradnog natječaja za najbolji video s naše WRC utrke, a ujedno i pristajete da vaša snimka bude objavljena na internetskim portalima i društvenim mrežama Hanza medije. Detaljniji opis propozicija možete pročitati u Pravilniku nagradnog natječaja.

Važno je napomenuti da kadrovi videa moraju biti snimljeni tako da se samim snimanjem ne ugrožava vlastita sigurnost, sigurnost natjecatelja i publike. Ako to ne bude slučaj, autor videa bit će automatski diskvalificiran iz nagradnog natječaja.

Odabir najboljih videa izvršit će žiri sastavljen od članova redakcije Auto kluba i djelatnika Hanza medije, a imena i prezimena autora nagrađenih videa bit će objavljena na internetskom portalu jutarnji/autoklub.hr 24. travnja 2023. nakon 16 sati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 10:26