VIDEO

Žena ispala iz svog Hyundaija Santa Fe dok je vozila unatrag: Automobil udario u susjedov auto

U jednom trenutku i iz neobjašnjivog razloga, vozačica SUV-a otvara vrata i ispada iz vozila u pokretu

Screenshot incidenta

 YouTube Screenshot

Izlazak unatrag s parkirnog mjesta obično je lak posao, ali video dokazuje da povremeno stvari mogu poći po zlu. Žena je ispala iz svog Hyundaija Santa Fe dok je vozila unatrag, a terenac udario u susjedov Hyundai Venue i kante za smeće.

Video, koji je na YouTube postavio ViralHog, snimljen je 28. svibnja, navodno sigurnosnom kamerom. Hyundai Santa Fe prve generacije može se vidjeti kako vozi unatrag u maloj uličici prije nego što se dogodila nesreća.

U jednom trenutku i iz neobjašnjivog razloga, vozačica SUV-a otvara vrata i ispada iz vozila u pokretu. Neki misle da je žena možda pokušala pogledati iz automobila dok je vozila unatrag. Ovo je uobičajena praksa među vlasnicima Lamborghinija koji često otvaraju vrata kako bi imali bolji pregled iza vozila dok voze unatrag.

Stari Santa Fe nema kameru za vožnju unatrag, ali definitivno ima dobru preglednost straga, za razliku od nisko postavljenog superautomobila.

Nakon što je vozačica ispala iz automobila, Santa Fe bez vozača udario je u susjedov Hyundai koji je bio parkiran preko puta. Oštećenja nisu vidljiva, ali pretpostavljamo da je sudar pri maloj brzini najvjerojatnije rezultirao ogrebotinom. Nakon toga, Santa Fe udara u kante za smeće dok se prestravljena žena pokušava vratiti u vozilo i spriječiti ga da izazove još veću štetu. Srećom, u tome uspijeva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 07:24