pogledajte VIDEO

Vlasniku prosjelo: Pregled prije isporuke završio kobno, nova Corvette C8 Z06 pala s auto-dizalice

Nevjerojatno, ovo je treći poznati slučaj da je C8 Corvette pala s auto-dizalice

Screenshot incidenta

 YouTube Screenshot

Potpuno novi Chevrolet Corvette Z06 iz 2023. pretrpio je značajnu štetu kada je pao s dizalice tijekom pregleda prije isporuke u zastupništvu u SAD-u. Cijeli incident snimila je nadzorna kamera – i naravno, video je osvanuo na internetu. Nevjerojatno, ovo je treći poznati slučaj da je C8 Corvette pala s auto-dizalice.

Crvena Corvette bila je podignuta kada se stražnji dio iznenada počeo naginjati, što je rezultiralo nesretnom i skupom nesrećom. Podizna ruka probila je karoseriju sportskog automobila, uzrokujući veliku štetu na bočnom pragu, vratima, stražnjem kraju i bočnom staklu.

Kao dodatak nesretnom razvoju događaja, Corvette je sletjela na stražnji branik, a naknadni pad dodatno je pogrošao štetu na karoseriji i podvozju. Snimku je na YouTubeu podijelio Jason Grubb, prikupivši mnoštvo komentara.

Iako nema zvuka, lako je zamisliti da bi zvuk bio uznemirujući. Jedina dobra stvar u ovom incidentu je to što nema ozlijeđenih, budući da u servisnom području nije bilo ljudi u vrijeme nesreće.

S obzirom na razmjere štete, vrlo je vjerojatno da je ovaj incident rezultirao time da je još jedna Corvette proglašena uništenom. Nesretni vlasnik, koji navodno još nije preuzeo C8 prije nesreće, sada će se suočiti s dodatnom frustracijom čekanja novog.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 05:52