POGLEDAJTE VIDEO

Uragan Ian na Floridi uništio i skupocjeni McLaren P1: ‘Kupio sam ga prije samo tjedan dana!‘

Uragan Ian pustošio je na jugoistoku SAD-a, a posebno na Floridi, s ekstremnom kišom koja je uzrokovala velike štete

McLaren P1 u poplavi

 Instagram Screenshot

Uragan Ian pustošio je na jugoistoku Sjedinjenih Država, a posebno na Floridi, s ekstremnom kišom i vjetrovima koji su uzrokovali velike materijalne štete onima u teško pogođenim područjima. Nažalost, dio te materijalne štete sada uključuje I McLaren P1, kojeg je novi vlasnik kupio samo tjedan dana prije.

Supersportski P1 pripada korisniku Instagrama Lambo9286, čije je pravo ime Ernie. Kao što je prije spomenuto, upravo je preuzeo vlasništvo nad automobilom prije tjedan dana i bio je prilično uzbuđen zbog toga, objavivši ga 12 puta od tada na mrežama.

Erniejeva posljednja objava prije udara uragana zapravo je pokazala da ide pokupiti zalihe u P1, što će, nije ni znao, biti trenutak prije katastrofe. Objava s drugog računa pokazuje kako poplavna voda ulazi u njegovu garažu i već je stigla do vrha kotača McLarena.

U ovom trenutku, automobil je gotovo sigurno već uništen, ali postaje još gore. Prema njegovoj sljedećoj objavi, poplavna voda je bila toliko jaka da je McLarana izbacila kroz zatvorena vrata garaže na ulicu. Video pokazuje posljedice, pri čemu razina vode dolazi gotovo do krova automobila.

Da biste dobili dojam koliko je to ekstremno, McLaren je visok 118,9 centimetara, što znači da je u vrijeme snimanja videa bilo gotovo 1,22 metra vode. Erniejev automobil bio je jedan od samo 375 proizvedenih, a procjenjuje se da vrijedi više od 1,5 milijuna dolara (11,47 milijuna kuna).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 00:54