ZLOGLASNI F1

YouTuber tri godine tražio El Chapov McLaren F1, pa završio potragu kad je saznao gdje je...

Razumljivo, postoji rupa u povijesti automobila, ali na kraju, on završava u Meksiku, točnije u rukama kartela Sinaloa

McLaren F1

 YouTube Screenshot

Youtuber Ed Bolian tražio je El Chapov McLaren F1 više od tri godine i o tome objavljivao video uratke. Automobil o kojem je riječ nosi broj šasije 39. Za podsjetnik, McLaren je proizveo 100 primjeraka F1, uključujući njegova posebna izdanja.

Bolian je započeo iskopavanjem povijesti vlasništva nad automobilom, koja je otkrila da je prvotno napravljen za tadašnjeg izvršnog direktora McLarena, Rona Dennisa. Međutim, nakon što je njegova supruga odbila automobil zbog smeđe vanjštine i crvene unutrašnjosti sa zlatnim kotačima, naručio je drugi automobil u srebrnoj boji.

Razumljivo, postoji rupa u povijesti automobila, ali na kraju, on završava u Meksiku, točnije u rukama kartela Sinaloa. Ed je pratio automobil dok išao od vlasnika do vlasnika, ali je tako došao do "slijepe ulice" jer je njegov pretpostavljeni vlasnik poginuo u pucnjavi.

image

McLaren F1

YouTube Screenshot

Ed otkriva da auto nije čak ni u Meksiku. Prema Bolianu, automobil je aktivno vozio član kartela kada je upucan. Međutim, vozilo je ukradeno tijekom ovog napada i sada se nalazi u Panami ili Kolumbiji. Naravno, nije potrebno spominjati da je provjera ovih tvrdnji gotovo nemoguća, pogotovo jer automobil nitko nije vidio desetljećima.

image

McLaren F1

YouTube Screenshot

Iako Ed priznaje da je lov službeno završio, on ipak spominje da je još uvijek voljan kupiti ili zamijeniti drugi automobil za zloglasni F1. Ali, ako su ovi nedavni događaji istiniti, šanse da će se ikada čuti o njemu su male.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 02:36