NAJRJEĐI PRIMJERCI

Svaki u svojoj Individual boji: Pogledajte video najšarenije kolekcije od devet BMW-a E92 M3

Svih devet primjeraka završeni su u posebnim bojama iz BMW individual programa za koje je malo reći da ih doista ističu

Kolekcija BMW-a E92 M3 Individual

 YouTube Screenshot

BMW je tijekom godina proizveo brojne kultne modele s M3 značkom. I dok su svi iznimno poželjni i odlični automobili za vozače, sljedeći kolekcionar na Floridi smatra da je M3 generacije E92 najbolji od svih jer jedini ima V8 atmosferac ispod poklopca motora.

Dok mnogi od nas mogu samo sanjati o posjedovanju E92 M3, ovaj tip ih ima devet u svojoj kolekciji. Kao da to samo po sebi nije dovoljno izvanredno, već su svih devet primjeraka u posebnim BMW-ovim Individual bojama, za koje je malo reći da ih doista ističu.

Automobilski fotograf Larry Chen nedavno je imao priliku pogledati kolekciju. Jedan od prvih automobila koji bi vam mogao "zapeti za oko" je M3 Lime Rock Park Edition, jedan od samo 200 izrađenih primjeraka završenih u "Fire" narančastoj nijansi. Ipak, možda je najupečatljiviji završen u "Java" zelenoj.

Postoji i jedan "Phoenix" žuti, za kojeg vlasnik smatra da je jedan od samo dva u cijelom svijetu. Neki modeli iz kolekcije opremljeni su automatikom, dok drugi imaju ručni mjenjač sa šest stupnjeva prijenosa. Svi "članovi" pod poklopcem motora imaju 4,0-litreni atmosferski V8 kao i tada dostupni Competition paket.

Ova divlja kolekcija također se sastoji od tri M3-a završena u različitim nijansama Individual Frozen, od kojih su neki u mat završnim obradama. Jedan od njih je "Frozen Blue" (1 od 72), drugi je "Frozen Silver", i konačno, treći je "Frozen Black" (1 od 40). Čista fantazija...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 01:10