pogledajte video

Pronađen napušten duboko u džungli: Je li ovo Lamborghini Aventador u najtužnijem stanju na svijetu?

U kabini prašnjavog Lamba nalaze se kartonske kutije, dok je vjetrobran slomljen na nekoliko mjesta

Napušteni Lamborghini

 Instagram screenshot

U dubokim bespućima azijske prašume Mianmara pronađen je rijedak dragulj automobilske industrije - Lamborghini Aventador LP750-4 SV, čija se vrijednost procjenjuje na oko 400.000 eura.

Ovaj ultra-rijedak superautomobil zatečen je u zapuštenom i oštećenom stanju, prekriven prašinom i ostavljen da trune na odlagalištu otpada.

Na videu objavljenom na Instagramu, kao i onom na Redditu moguće je vidjeti kako ovaj nevjerojatan automobil, s najvećom brzinom od 350 km/h, leži s razbijenim prozorima i krhotinama stakla po unutrašnjosti. Unutar vozila stoje kartonske kutije, dok je vjetrobran slomljen na nekoliko mjesta.

Lamborghini Aventador LP750-4 SV vrhunski je sportski automobil s impresivnim performansama, ubrzanjem od 0 do 100 km/h za samo 2,8 sekundi i snagom motora od 750 KS. S obzirom na to da postoji samo 600 primjeraka ovog rijetkog automobila, ljubitelji brzih auta bili su zbunjeni kako je završio u tako žalosnom stanju.

Prema nagađanjima, vlasnik ovog zaboravljenog Lamborghinija pripada jednoj od najbogatijih obitelji u Mianmaru, koja se, prema izvješćima, obogatila ilegalnim aktivnostima. Navodno, kriminalna skupina iz Mianmara, sastavljena od četiri obitelji, bavila se internetskim prijevarama i trgovinom drogom u velikim razmjerima, a njihove aktivnosti bile su pokrivene od strane domaće vojske.

Krajem 2023., "Vojska demokratskog saveza mianmarskih nacionalnosti" (MNDAA) navodno je rasformirala kriminalni sindikat, konfiscirajući imovinu u procesu, što vjerojatno uključuje i pronađeni Lamborghini.

Iako gledatelji videa brzo nagađaju o okolnostima koje su dovele do napuštanja ovog automobila, ostaje tajna što se dogodilo s njim nakon što je otkriven.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 08:40