VIDEO

Poput groma iz vedra neba: Vozio autocestom pa mu vjetrobran raznio leteći stolac

Metalna baza pretvorena je u pravi projektil, a sve je snimljeno kamerom u automobilu

Screenshot incidenta

 Instagram Screenshot

Kažu da se život može promijeniti u nekoliko sekundi, a to pokazuje sljedeći video. Prije nekoliko dana u javnosti je osvanula snimka nesreće koja je izgledala kao iz nekog filma. Automobil vozača iz Texasa (SAD) pogođen je dugim, oštrim ‘projektilom‘. Bilo je to nešto nalik donjem metalnom dijelu uredskog stolca.

Premda je ovo moglo završiti kobno, nitko nije ozlijeđen.

Metalna baza pretvorena je u projektil, a sve je snimljeno kamerom iz automobila. “Bilo je to postolje uredskog stolca, samo metalni dijelovi. Nije imao niti jedan kotač. Drugi je automobil udario u komad i bacio ga gumom u zrak. Nas je udarilo ravno u vjetrobransko staklo", ispričala je američkim medijima Lily Eaton koja je putovala u automobilu.

Vjetrobransko staklo, iako očito razbijeno, izdržalo je snažan udar. Od pet osoba u automobilu nitko nije zadobio teže ozljede.

U slučaju udarca u vjetrobransko staklo morate djelovati brzo: što više vremena prolazi ili prijeđenih kilometara, to će se staklo više oštetiti.

image

Screenshot incidenta

Instagram Screenshot

Ovo staklo traži zamjenu, no ako je lom minimalan, možete razmisliti o ekonomičnijim rješenjima, poput nanošenja sloja prozirnog laka za nokte, kapljice kontaktnog ljepila ili lijepljenja komadića ljepljive trake.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 08:13